Aparthotel Checkin Colina del Paraiso - inclusief huurauto

Land:

Spanje

Plaats:

Benahavís


» Meer informatie / Vakantie boeken
Vanaf
€ 244.00

Omschrijving / Omgeving

Aparthotel Checkin Colina del Paraiso is rustig gelegen in Benahavís, niet al te ver van het moderne Puerto Banus vandaan. Met de auto zit je hier zo, net als op het strand. Maar lekker 'thuisblijven' kan ook, je hebt hier alles wat je nodig hebt voor een heerlijke, ontspannen vakantie.

Je wandelt Checkin Colina del Paraiso binnen via een patio met een fontein, erg leuk en zeer typerend voor Andalusie. De ruime appartementen zijn mooi ingericht: eveneens in de stijl die je overal in Andalusie tegenkomt. Tevens zijn ze trapsgewijs tegen een heuvel opgebouwd. Er is een groot balkon, waar je gezellig met z'n allen kunt genieten van een drankje. En in het restaurant, waar je heerlijk kunt eten, heb je een prachtig, panoramisch uitzicht.

Ontspannen kan hier goed in de mooie tuin met palmbomen. Hier kom je eindelijk toe aan die stapel boeken. Zwemmen is altijd leuk tijdens de vakantie en daarom zijn er drie zwembaden om heerlijk in af te koelen. Ook is er een klein kinderbadje voor kleine vakantiegangers. En van midden juni tot begin september wordt er ook nog eens van alles georganiseerd bij de Paradise Kids Club.

Informatie


Uitgebreide informatie over deze vakantie kunt u vinden op Sunweb


Naar overzichtspagina »