Canarische Eilanden goedkoopste van Europa

De Canarische Eilanden zijn dit hoogseizoen aantrekkelijk geprijsd. Op Gran Canaria kost een overnachting in een standaard tweepersoonskamer 99 euro, op Lanzarote 100 euro en op Tenerife wordt 103 euro berekend. Op Kreta kost een overnachting een gemiddelde van 126 euro en 131 euro op Rhodos. Op Mallorca (135 euro) moeten reizigers iets dieper in de buidel tasten en met 243 euro is het Griekse eiland Mykonos, het duurste Europese vakantie eiland in augustus.
 
Lees verder

Kinderclubs bij Clubmed

Club Med biedt kinderen van alle leeftijden een onvergetelijke herfstvakantie. Wie nu boekt voor de herfstvakantie heeft nog voldoende keuze uit de mooiste Clubdorpen en profiteert van kortingen die oplopen tot maar liefst € 300,- per persoon. Terwijl ouders ongestoord genieten op de mooiste plekjes ter wereld, vermaken de kids zich uitstekend in één van de vernieuwde kinderclubs. Zo biedt Club Med de ideale herfstvakantie voor elke familie: spelen, sporten en heerlijk ontspannen.

Exclusieve kidsclubs
Club Med is al meer dan veertig jaar een... Lees verder

Hittegolf Cyprus

Op Cyprus is de hoogste temperatuur uit de geschiedenis gemeten. Het was zondag 46 graden in de schaduw en dat was nog nooit eerder voorgekomen. Ook gisteren werd het in het binnenland boven de 40 graden, aan zee was het met 36 graden wat koeler. Later deze week wordt het minder warm op het eiland.
Bron: Radio Nederland Wereldomroep 3 augustus 2010
Lees verder

Sinai Bay Egypte

Nieuwe dichtbij-bestemming van Club Med: Sinai Bay. Club Med breidt haar aanbod steeds verder uit. Zo wordt in december 2010 Club Med Sinai Bay in Egypte geopend. Dit sfeervolle 4Ψ resort met exclusieve 5Ψ-zone is een zomerse yearround bestemming voor alle leeftijden.

Het zonnige Club Med Sinai Bay ligt in het puntje van de Golf van Aqaba en beschikt over een eigen Club Med privé strand en baai, waar je het gehele jaar door kunt genieten van warm en zonnig weer. Daarnaast zijn er verschillende excursiemogelijkheden naar de Egyptische oudheden, zoals het... Lees verder

Inkomsten Luchtvaart

Luchtvaartmaatschappijen hebben in 2009 wereldwijd ongeveer 11 miljard euro verdiend aan extra's naast de verkoop van vliegtickets. De inkomsten komen uit de verkoop van drankjes en maaltijden aan boord, maar ook uit commissies op hotelovernachtingen, autoverhuur en reisverzekeringen.
 
Koploper is United Airlines dat in 2009 voor 1,5 miljard euro verdiende op deze manier, wat neerkomt op € 18,76 inkomsten per passagier bovenop de prijs van het vliegticket.
 
Bron: max.be
Lees verder